Unieke bed and breakfast aanbiedingen in Nederland

Bed and breakfast Koekange

Plaats
20.000 groepsaccommodaties
Groepsannuleringsverzekering
Groepsreisverzekering
Grote Vakantiehuizen
Schoolreisverzekering


Gastenverblijf De Oshaar
Temidden van het Drentse platteland ligt onze boerderij met een inpandig gastenverblijf (eigen entree). In de nabije omgeving de bossen van Echten en...
lees meer
bed and breakfast Drenthe - Koekange | tot 2 personen | Vanaf € 265,00 per midweek
direct reageren | 06-14282922 | meer info en beschikbaarheid | plattegrond

Bed and breakfast

Op zoek naar een bed en breakfast in Koekange?  De leukste bed and breakfast in Koekange vindt u op deze website. U kunt hier een bed en breakfast huren voor één overnachting maar ook een bed and breakfast boeken voor een gezellig weekendje weg. In de omgeving van deze bed en breakfast in Koekange is van alles te doen.
U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen maar ook een terrasje pakken. Een ideale omgeving om er even lekker uit te gaan. De gastheer of gastvrouw van uw b & b in Koekange informeren u graag wat er in de omgeving allemaal te doen is.


Koffie en warme broodjes

De gastheer of gastvrouw van uw bed en breakfast in Koekange verwent u graag. Wat dacht u van lekkere verse koffie of kruidenthee, warme broodjes met zelfgemaakte jam en jus d'orange? Uw keuze voor het boeken van een bed and breakfast in Koekange is de juiste. U wordt heerlijk verwend en komt vol energie weer thuis! Een verblijf in een bed en breakfast in Koekange is pure verwennerij.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres