Unieke bed and breakfast aanbiedingen in Nederland

Bed and Breakfast Friesland? Grootste aanbod b & b Friesland!

bed and breakfast Friesland

Bed and breakfast in Friesland huren.

Wilt u een fraaie en gezellige bed and beakfast huren in Friesland? Dan zit u op deze website goed. U vindt hier namelijk unieke adresjes van bed and breakfast in Friesland. En deze bed and beakfast in Friesland zijn nog betaalbaar ook. Zo huurt u al een bed en breakfast Friesland voor 25 euro per nacht per persoon met een heerlijk ambachtelijk bereid ontbijt. Een goedkope bed and breakfast in Friesland met optimaal comfort en gezelligheid. Maar u kunt via deze website ook een luxe bed and breakfast in Friesland huren, bijvoorbeeld in een vakantieboerderij in Friesland. Natuurlijk een bed and breakfast in Friesland met eigen badkamer en toilet.

Ga nu naar ons aanbod unieke bed en breakfast in Friesland en ontdek dat Friesland u meer te bieden heeft dan mooie meren en mooie Friese wouden! U boekt uw bed and breakfast Friesland  rechtstreeks bij de eigenaar van de b e b in Friesland.

Bed en breakfast in Harlingen huren

Een bed en breakfast huren in Friesland met uitzicht over de Waddenzee en de havens van Harlingen? Er zijn verschillende bed and breakfast in Friesland te huur met fantastisch uizicht.
Bijvoorbeeld b en b de Rode Kers in Friesland.
Bed en breakfast De Rode Kers in Harlingen is uniek gelegen en beschikt over 2 prachtige gerenoveerde kamers. Deze luxe en sfeervolle  bed and breakfast in Friesland is gesitueerd in een monumentaal pand en is geschikt voor zakenmensen, mensen die van romantiek houden maar ook voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. We hebben overigens in deze regio ook mooie vakantiehuisjes te huur. Indien u op zoek bent naar een mooie bed and breakfast in Friesland, ook aan de rand van de Friese meren, zoekt u binnen ons aanbod bed and brekfast in Friesland.
U boekt uw bed and breakfast Friesland rechstreeks bij de eigenaar b en b.

Een mooie bed en breakfast vlakbij het Lauwersmeer

Een bed and breakfast Friesland aan het Lauwersmeer huren?
In Niawier, vlakbij het Lauwersmeer, staat een schitterende woonboerderij die als bed and breakfast dienst doet. Dit is wellicht een van de mooiste bed and breakfast van Friesland. De gastenverblijven zijn ruim, romantisch en zeer gezellig ingericht. Er is ook een grote groepsruimte met een zeer gezellige woonkamer. De tuin van ruim 3.000 m2 ligt rondom de boerderij en is een lust voor het oog. Deze fraaie bed en breakfast in Friesland ligt nabij Dokkum en natuurgebied het Lauwersmeer en is een ideale basis om dagtochtjes te maken. Deze prachtige bed end breakfast in Niawier is het hele jaar door te huur en een absolute aanrader. Ook indien u een luxe bed and breakfast in Friesland wilt boeken, ook voor een weekendje Friesland, is deze fantastische vakantieboerderij aan het Lauwersmeer, de ideale b en b. 

Op vakantie naar Friesland, reisverzekering afsluiten!

Of u nu een bed and breakfast in Friesland boekt, een vakantiehuisje, hotel, pension of andere accommodatie, sluit altijd een goede reisverzekering af, ook als u slechts een paar dagen op vakantie gaat. Sluit een kortlopende reisverzekering af als u kort op vakantie gaat en een doorlopende reisverzekering indien u het hele jaar verzekerd wilt zijn. Bij A Vakanties zijn de reis- en annuleringsverzekeringen duurzaam.
U vindt bij ons ook uitgebreide informatie over onze doorlopende reisverzekering en doorlopende annuleringsverzekering.

Voordelig overnachten in Friesland?

Een bed en breakfast huren in Friesland is niet alleen gezellig, avontuurlijk en romantisch, het is ook nog eens relatief goedkoop. Zo huurt u al een goedkope bed en breakfast in Friesland, Stiens,  voor 25 euro per nacht per persoon en een kamer in een prachtige boerderij in Bartlehiem vanaf 20 euro. Een bed and breakfast in Friesland huren, betekent voordelig en gezellig overnachten met het echte Friese vakantiegevoel. Een goedkope vakantie in Nederland boeken kan dus zeker ook in Friesland.

Bed and breakfast huren aan een Fries meer?

Indien u van de Friese meren houdt, is het huren van een bed en breakfast Friesland aan een van de mooie Friese meren natuurlijk geweldig. Ga naar het aanbod bed en breakfast aan de Friese meren en kijk of een accommodatie beschikbaar is. Niets kunnen vinden? Op onze website www.vakantiehuizen-aan-zee.com vindt u de leukste vakantiehuizen aan de kust in Friesland. U vindt er verder duizenden andere vakantiehuizen aan de Nederlandse kust en badplaatsen in heel Europa.

Groepsaccomodatie huren in Friesland?

Indien u met een groep mensen op vakantie wilt naar Friesland dan zal het moeilijk zijn een bed and breakfast in Friesland te vinden. Ons aanbod unieke groepsaccomodaties en grote vakantiehuizen in Friesland biedt dan wellicht uitkomst.

Op onze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl vindt u een groot aanbod groepsaccommodaties in Friesland. Het gaat hier om accommodaties voor 8 tot 60 personen. U kunt op genoemde website alle groepsaccommodaties Friesland online boeken! Ook voor het huren van een luxe groepsaccommodatie in Friesland of elders in Europa.

Groepsaccomodaties in heel Nederland te huur

U vindt op genoemde website niet alleen groepsaccomodaties in Friesland maar verder ook in heel Nederland en Europa. Hierbij is er ook een categorie groepsaccomodaties aan de Nederlandse kust. Ook voor een uniek aanbod particuliere groepsaccommodaties in Nederland kunt u terecht bij A Vakanties.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.

Aanbiedingen en lastminutes vakantieparken