Unieke bed and breakfast aanbiedingen in Nederland

Bed and breakfast Limburg? Zoek in groot aanbod b&b Limburg!

Een bed and breakfast in Limburg huren

Bed and breakfast in Limburg?
Wie op zoek is naar een particuliere bed and breakfast ( b en b ) in het fraaie Limburg, zit op deze unieke bed and breakfast website goed. U vindt hier meer dan 30 unieke bed and breakfast in Limburg in veel verschillende categorieën en prijsklassen. Zo kunt u via deze website een bed and breakfast in Limburg huren in grote steden bijvoorbeeld Maastricht of Venray, maar ook in leuke plaatsjes zoals Neer, Stevensweert, Sint Odiliënberg of het bekende Valkenburg aan de Geul. Een vakantie in Limburg vieren is genieten van het prachtige heuvelachtige landschap, de unieke mergelgrotten, de overweldigende natuur en de gastvrijheid van de vriendelijke Limburgers. Ook goedkope bed en breakfast in Limburg via deze website huur. Ga naar ons bijzonder leuke aanbod bed breakfast in Limburg en verbaas u over de geweldige en gezellige bed and breakfast in Limburg of Zuid-Limburg! U huurt al een bed en breakfast in Limburg vanaf 35 euro per nacht! U kunt via deze website een luxe bed and breakfast in Limburg huren maar u vindt ook een groot aanbod goedkope bed and breakfast in Limburg en Zuid-Limburg.

Onze bed and breakfast in Limburg

Bed and breakfast Limburg in Valkenburg a/d Geul boeken?

Een weekendje weg naar Limburg en in een echte villa verblijven? Dat kan in een van de mooiste bed and breakfast van Limburg, Villa Warempel in Valkenburg aan de Geul. Villa Warempel ligt vlak bij het centrum en ook nog eens op een knooppunt van een aantal leuke wandelroute. De perfecte locatie voor een bed and breakfast in Valkenburg! Wat prijzen betreft zit deze b & b Valkenburg in de middenklasse. U betaalt er ongeveer30 tot 35 euro per persoon per nacht. Voor Valkenburgse begrippen, zeker niet duur. Overigens zijn deze prijzen inclusief een heerlijk ontbijt en welkomstdrankje.
Er zijn via deze website meer bijzondere bed and breakfast in Limburg en Zuid-Limburg te huur.

Bed and Breakfast de Mussenberg in het Leudal

Lekker badmintonnen, jeu de boulen of tafeltennissen tijdens uw vakantie? Of heerlijk wandelen in de omgeving van het Leudal? Bed and breakfast de Mussenberg in Neer is een ideale b & b Limburg voor sportievelingen, wandelaars en fietsers. Deze bed breakfast Limburg ligt op ongeveer 12 kilometer van Roermond en vlak bij de Maas. De prijzen liggen zo rond de 70 euro per kamer ( geschikt voor 4 personen ) bij een langer verblijf wordt er een korting van 10 % verleend.
Er zijn via deze website meer luxe bed and breakfast in Limburg te huur, ideaal voor een wandelvakantie in de heuvels van Zuid-Limburg of fietsvakantie Noord Limburg.

Op zoek naar goedkope bed en breakfast Limburg?

Als u op zoek bent naar een betaalbare bed and breakfast in Limburg en u houdt van rust, is b en b Engelen in Stevensweert vast iets voor u. Deze b en b ligt aan de rand van het zeer oude vestigingsstadje Stevensweert en is zeer rustig. Deze bed en breakfast Limburg behoort tot de betaalbare categorie b & b Limburg. U verblijft er al vanaf 35 euro per nacht per persoon! Maar u kunt ook een goedkope vakantiebungalow boeken op één van de mooie vakantieparken boeken die Limburg rijk is. U boekt al een bungalow op een vakantiepark in Limburg voor 4 personen vanaf 295 euro per week. U moet dan wel zelf voor een lekker ontbijtje zorgen.

Veel plezier bij het bekijken en boeken van deze aantrekkelijke bed and breakfast in Limburg!

Bed and breakfast Limburg voor mindervaliden

Er zijn in Limburg een beperkt aantal b & b te huur welke ook geschikt zijn voor minder validen en rolstoelgebruikers. Deze bed en breakfast zijn gelijkvloers en drempelvrij, ideaal voor rolstoelgebruikers. Gehandicapten zullen in de regel niet voldoende hebben aan een rolstoelvriendelijke bed and breakfast of vakantiewoning. Deze bed and breakfast of vakantiewoningen zijn in de regel niet voldoende aangepast. Gelukkig kunnen we ook gehandicapen en anderen die een volledig aangepaste vakantiewoning, ook goed van dienst zijn. Voor deze mensen hebben we 2 rolstoelvriendelijke vakantiehuizen in Noord-Limburg te huur die volledig zijn aangepast voor gehandicapten en minder validen. U vindt in deze 2 rolstoelvriendelijke vakantiehuizen onder andere hoog-laag bedden, een tillift en aangepaste slaapkamer, badkamer en toilet. In totaal zijn er 2 rolstoelvriendelijke en volledig aangepaste vakantiehuizen te huur welke ieder geschikt zijn voor 6 tot maximaal 8 personen. In een van de 2 rolstoelvriendelijke vakantiehuizen is een huisdier toegestaan.

Vakantie met hond in Zuid Limburg

Wilt u op vakantie met de hond in Limburg?  Wij hebben een groot aantal vakantiehuis in Limburg en Zuid Limburg waar honden welkom zijn. U boekt een leuke vakantie met hond in Zuid Limburg via onze website honden welkom. Hier zijn  alle honden welkom. Ook voor een kampeer vakantie met hond in Zuid Limburg.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.

Aanbiedingen en lastminutes vakantieparken