Unieke bed and breakfast aanbiedingen in Nederland

Bed and breakfast Nederland? Grootste aanbod b & b van Nederland.

Particuliere bed and breakfast Nederland huren

U bent op zoek naar een particuliere, bed and breakfast in Nederland? Dan heeft u de juiste website gevonden. Op deze site vindt u namelijk de leukste particuliere bed and breakfast van Nederland. Veel van onze bed and breakfast zijn eigendom van particulieren en u kunt er voor een paar tientjes per persoon terecht. U zoekt uw favoriete bed and breakfast Nederland eenvoudig door te klikken op de provincie en vervolgens te selecteren op plaats. U boekt uw bed en breakfast rechtsreeks bij de eigenaar en kunt zo uw persoonlijke wensen doorgeven ten aanzien van bijvoorbeeld het ontbijt en overnachting. Omdat op deze website alleen particuliere bed en breakfast in Nederland staan, kunt u verzekerd zijn van persoonlijke aandacht, een met zorg voor u klaargemaakt ontbijt en een optimale gastvrijheid. Wij wensen u een fijne vakantie in uw favoriete en particuliere bed and breakfast in ons mooie Nederland.

Wat is een bed and breakfast?

Een bed and breakfast is een goedkope manier om ergens te overnachten, veelal inclusief een lekker ontbijt en met een grote portie gastvrijheid. Een bed and breakfast in Nederland is meestal een slaapkamer, badkamer en eigen toilet in een huis, bungalow, appartement, schip of boot, maar kan ook een compleet huis of appartement zijn welke te huur wordt aangeboden. Een bed and breakfast, wordt ook wel bed en breakfast of simpelweg afgekort als b en b.
Het zijn vooral particulieren die een gedeelte van hun woning als bed en breakfast aanbieden en dat maakt een bed and breakfast nu juist zo leuk en iedere keer anders. De ene keer slaap je in een boot in de grachten van Amsterdam, de andere keer in een boerderij op de Veluwe. Iedere bed and breakfast Nederland is uniek en telkens weer anders. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een korte vakantie of weekend voor een bed en breakfast in eigen land.

Wat kost een bed and breakfast?

De prijzen van een particuliere bed en breakfast in Nederland zijn net zo verschillend als die van de hotels in Holland.
Je hebt eenvoudige bed and breakfast en luxe. De ene keer heb je alleen een slaapkamer, een douche en een toilet en de andere keer heb je een heel herenhuis ter beschikking. In het algemeen kan je stellen dat de prijzen variëren van 30 euro per persoon per nacht tot ongeveer 70 euro per persoon per nacht. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een overnachting in Amsterdam Centrum een heel andere prijs dan voor een overnachting in het Groene Hart of Volendam. Er zijn veel particuliere bed and breakfast in Amsterdam te huur. De mooiste en goedkoopste bed and breakfast in Amsterdam vind je op deze website.

Een last minute vakantiehuisje in Amsterdam boek je via onze website last minute vakantiehuizen.com.  Hier vind je gemiddeld meer dan 10 goedkope vakantiehuisjes en apparementen in Amsterdam.

Amsterdam, topfavoriet bij mensen die een bed and breakfast zoeken

De wereldstad Amsterdam kent het grootste aantal bed en breakfast van heel Nederland. Volgens schatting kent de stad ruim 300 bed en breakfast waarvan er zo'n 70 in het centrum zijn gelegen. Vooral dagjesmensen en mensen die een weekendje weg willen, kiezen voor Amsterdam. 

Hieronder een paar websites van goedkope bed and breakfast in Amsterdam:

Bed and Breakfast Wittenbed, ligt nabij het centrum van Amsterdam, dit bed and breakfast is geschikt voor maximaal vier personen. Prijzen vanaf 40 euro per persoon per nacht.
Zie de advertentie op onze website bij bed and breakfast in Amsterdam.

Bed and Breakfast Fleur in Amsterdam ligt in Amsterdam Watergraafsmeer en is ook goed betaalbaar. U kunt er al terecht voor een slaapplek en heerlijk ontbijt vanaf 40 euro per persoon per nacht. Bed and Breakfast Fleur presenteert zichzelf als een romantisch bed en breakfast.
Zie de advertentie op onze site bij bed en breakfast Amsterdam.

Vakantie met hond

Indien u in het bezit bent van één of meerdere honden en een bed and breakfast in Amsterdam of omgeving zoekt waar honden worden toegelaten, zult u al snel ontdekken dat het niet mee valt een bed and breakfast met hond in Amsterdam of elders in Nederland te vinden.  Hondenbezitters doen er daarom verstandig aan een vakantiehuis met hond in Nederland te boeken als ze een overnachting met hond willen boeken, een weekendje weg gaan of er voor een vakantie tussenuit willen. Op de website vakantie met hond kunt u een vakantiehuis huren waar honden worden toegelaten, ook in de omgeving van Amsterdam of elders in Nederland.

Favoriete plaatsen in Nederland voor een bed en breakfast

Een van de plaatsen in Nederland waar bed and breakfast zeer gewild zijn is Maastricht. Hier vind je tientallen bed en breakfast, een aantal van een zeer hoog niveau. Ga naar ons leuke aanbod bed and breakfast in Maastricht en ontdek dat een weekendje Maastricht leuk, gezellig en betaalbaar is.

Andere populaire plaatsen in Nederland waar veel goede bed and breakfast zijn:
 • Utrecht
 • Arnhem
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Haarlem
 • Rotterdam
 • Den haag
 • Leeuwarden
 • Deventer
 • Middelburg
 • Scheveningen
 • Apeldoorn

Overige goedkope mogelijkheden om in Nederland te overnachten

Op onze websites www.nederlandlastminutes.nl, www.lastminutesvakantiehuizen.nl en www.nederland-vakantie.nu vindt u honderden aanbiedingen van vakantiehuisjes , pensions en bungalowparken. U vindt er ook aanbiedingen van Center Parcs, Landal Green Parcs en andere aanbiedingen van top vakantieparken in Nederland.

Last minutes vakantieparken

Last minute vakantiepark?  Een zeer goedkope manier om in Nederland een bungalow te boeken, is op zoek te gaan naar een last minute vakantiepark.  Een last minute vakantiepark is een vakantiepark dat bijna het hele jaar door last minutes aanbiedt. Voorbeelden van last minutes vakantieparken ketens zijn de Hogenboom, Roomport, Center Parcs en Landal Greens vakantieparken. Genoemde vakantieparken hebben, behalve in de juli en augustus maanden, het hele jaar door last minutes bungalows te huur.
Kijk op onze last minutes vakantieparken website naar de goedkoopste aanbiedingen op alle last minutes vakantieparken!

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.

Aanbiedingen en lastminutes vakantieparken