Unieke bed and breakfast aanbiedingen in Nederland

Vakantieparken

Vakantieparken in Nederland

In Nederland liggen de mooiste vakantieparken. Niet alleen vakantieparken met bungalows en vakantiehuisjes maar ook vakantieparken met villa's en landhuizen. De vakantieparken van Nederland behoren tot de top van Europa. Ideaal voor een vakantie met de kinderen of het hele gezin maar ook geschikt voor een senioren vakantie, vakantie met vrienden of bedrijfsuitje. Hieronder meer informatie over de mooiste vakantieparken en ketens vakantieparken van Nederland.

Kiezen voor een grote keten of zelfstandig vakantiepark?

Er zijn in Nederland, in grote lijnen, 2 type vakantieparken. Dit zijn vakantieparken die tot de grote ketens vakantieparken horen zoals Hogenboom Vakantieparken, Roompot, Centerparcs, Droomparken en LandalGreen Parcs. Daarnaast heb je een categorie zelfstandige vakantieparken, meestal kleinschalige vakantieparken waar weinig faciliteiten zijn en de gast en rust centraal staat. Het is dus afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur welk type vakantiepark het beste bij u past. Kiest u voor een groot en luxe vakantiepark in Nederland met de nodige faciliteiten of kiest u voor een kleinschalig vakantiepark op bijvoorbeeld de Veluwe, Twente of de Waddeneilanden.

Vakantiepark met eigen Jachthaven

In Nederland zijn er tientallen vakantieparken met een eigen jachthaven. Voorbeelden van vakantieparken met eigen jachthaven in Nederland zijn Marinapark Volendam, Kustpark Texel op de Waddeneilanden, Vakantiepark Kijkduin in Den Haag, Cape Helius in Hellevoetsluits, Vakantieparken Aquadelta in Zeeland en Zeeland Villa in Zeeland. Dit zijn allemaal voorbeelden van vakantieparken in Nederland die tot de categorie Top Vakantieparken behoren. Op genoemde websites staan nagenoeg alle vakantieparken in Nederland en u kunt hier zoeken op vakantieparken met eigen jachthaven. Tevens kunt u hier een vakantiehuis, bungalow of watervilla met eigen aanlegsteiger huren zodat u met uw eigen boot een vakantie kunt boeken.

Vakantieparken voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Indien u geen type bent voor een vakantiepark met zwembad, speeltuin en restaurants maar meer op zoek bent naar een kleinschalig en zeer rustig vakantiepark dan zijn de rustig gelegen vakantieparken in bijvoorbeeld Drenthe en op de Veluwe iets voor u. Deze vakantieparken zijn meestal eigendom van particuliere eigenaren en liggen vaak midden in de natuur. Enkele voorbeelden van rustig gelegen vakantieparken  in Drenthe zijn vakantiepark Elders in Gees, vakantiepark het Nolderwoud in Zuidwolde, vakantiepark de tien Heugten in Schoonloo. Deze zeer rustig gelegen vakantieparken in Drenthe hebben niet de beschikking over bijvoorbeeld een subtropisch zwembad of restaurants maar liggen wel midden in de natuur van Drenthe en zijn zeer geschikt voor een natuurvakantie, wandelvakantie of fietsvakantie. Overigens liggen er in Drenthe en op de meest fantastische plekjes ook prachtige bed en breakfast. Deze bed en breakfast in Drenthe liggen vaak verscholen in de bossen of aan de rand van heidevelden. Aan u de keuze, kiezen voor een vakantiepark midden in de natuur of toch een gezellige en sfeervolle bed en breakfast.

Last minute vakantie in Nederland boeken

Vooral in de maanden juli, augustus en september worden er veel last minute vakanties in Nederland geboekt. Hierbij kan je kiezen uit bijvoorbeeld een last minute bungalow op een vakantiepark in Nederland, een bed en breakfast of een particulier, last minute, vakantiehuisje. De leukste last minute vakantiehuizen in Nederland vind je op de website Nederland Lastminutes. Last minute vakantiehuizen en vakantieparken buiten Nederland, bijvoorbeeld in Frankrijk, Italië, Engeland, Duitsland of Zwitserland zijn in deze periode ook aantrekkelijk. Voor alle last minute aanbiedingen in juli, augustus en september geld, op is op en weg is weg. Dit geldt ook voor de last minute vakantie aanbiedingen op de bekende vakantieparken in Nederland.

Reis- of annuleringsverzekering afsluiten

Of je nu een bungalow op een vakantiepark hebt geboekt, een bed and breakfast of een last minute vakantiehuis in Nederland, het afsluiten van een goede reisverzekering  is een must. Je kunt kiezen voor een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering. Ook kun je je reisverzekering tegenwoordig samenstellen naar behoefte en deze eventueel aanvullen met een annuleringsverzekering.
Alle informatie over een prima doorlopende reisverzekering en het afsluiten van een doorlopende reisverzekering vind je op onze website doorlopende reisverzekering afsluiten.

Annuleringsverzekering afsluiten

Ook het afsluiten van een annuleringsverzekering is niet onbelangrijk. Je kunt kiezen uit het afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering.
Een doorlopende annuleringsverzekering sluit je af als je het hele jaar door tegen annuleringskosten verzekerd wilt zijn.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.

Aanbiedingen en lastminutes vakantieparken