Unieke bed and breakfast aanbiedingen in Nederland

Bed and breakfast Callantsoog

Plaats
20.000 groepsaccommodaties
Groepsannuleringsverzekering
Groepsreisverzekering
Grote Vakantiehuizen
Schoolreisverzekering


jose wellink
In Callantsoog mooie bed and breakfast , Dicht bij de zee. den helder en Schagen liggen dicht in de buurt Kamer met balkon wastafel, t. v. met 2...
lees meer
bed and breakfast Noord-Holland - Callantsoog | tot 4 personen | Vanaf € 25,00 p.p.p.n.
direct reageren | 06-12879708 | meer info en beschikbaarheid | plattegrond

Bed and breakfast

Op zoek naar een bed en breakfast in Callantsoog?  De leukste bed and breakfast in Callantsoog vindt u op deze website. U kunt hier een bed en breakfast huren voor één overnachting maar ook een bed and breakfast boeken voor een gezellig weekendje weg. In de omgeving van deze bed en breakfast in Callantsoog is van alles te doen.
U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen maar ook een terrasje pakken. Een ideale omgeving om er even lekker uit te gaan. De gastheer of gastvrouw van uw b & b in Callantsoog informeren u graag wat er in de omgeving allemaal te doen is.


Koffie en warme broodjes

De gastheer of gastvrouw van uw bed en breakfast in Callantsoog verwent u graag. Wat dacht u van lekkere verse koffie of kruidenthee, warme broodjes met zelfgemaakte jam en jus d'orange? Uw keuze voor het boeken van een bed and breakfast in Callantsoog is de juiste. U wordt heerlijk verwend en komt vol energie weer thuis! Een verblijf in een bed en breakfast in Callantsoog is pure verwennerij.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres